З Інтернету: https://chasdiy.org/society/khrustka-ta-zapashna-kartoplia-po-seliansky-v-dukhovtsi-iak-pryhotuvaty.html
Картопля по-селянськи в духовці є смачною стравою, яка прикрасить ваш новорічний стіл.
Детальніше про це розповідає Час-Дій.
Джерело: Готується така страва швидко, виглядає дуже красиво, але головне – золотиста і апетитна картопля буде на диво смачною. Хрустка скоринка і ніжна серединка страви сподобаються всімвашим рідним. Картоплю по-селянськи можна подавати на стіл з різними соусами на ваш розсуд. Нижче ми описали детально кожен крок приготування. Успіхів!
Інгредієнти:
- Картопля 1 кг
- Сіль 1 ч. л.
- Приправа для картоплі 1 ч. л.
- Паприка 1 ч. л.
- Рослинна олія 50 мл
- Перець чорний мелений 1 ч. л.
- Часник 2-3 зубчики
Картопля по-селянськи: приготування
Картоплю невеликого розміру не потрібно очищати. Досить вимити і висушити.
Далі підготовлену картоплю слід розрізати на чотири частини.
На окремій тарілці відразу готуємо будь-які приправи на ваш смак. У нашому випадку чорний перець, сіль, паприка і приправа до картоплі.
Тепер слід помістити картоплю в поліетиленовий пакет і додати до неї приправи. Щільно закриваємо пакет і добре перемішуємо, щоб розподілити спеції на кожен шматочок.
Потім в пакет до картоплі наливаємо соняшникову олію, ще раз перемішуємо.
Далі викладаємо картоплю на деко, заздалегідь викладений фольгою і змащений маслом. Випікаємо блюдо при температурі 200°С. Часу буде потрібно 20 хвилин, а потім додаємо подрібнений часник і ставимо ще на 5 хвилин.
Ароматну страву можна подавати з різними соусами на стіл. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар