субота, 8 січня 2022 р.

Хрустка та запашна картопля по-селянськи в духовці: як приготувати

 З Інтернету: https://chasdiy.org/society/khrustka-ta-zapashna-kartoplia-po-seliansky-v-dukhovtsi-iak-pryhotuvaty.html

Картопля по-селянськи в духовці є смачною стравою, яка прикрасить ваш новорічний стіл. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Джерело: Готується така страва швидко, виглядає дуже красиво, але головне – золотиста і апетитна картопля буде на диво смачною. Хрустка скоринка і ніжна серединка страви сподобаються всімвашим рідним. Картоплю по-селянськи можна подавати на стіл з різними соусами на ваш розсуд. Нижче ми описали детально кожен крок приготування. Успіхів!

Інгредієнти:

  • Картопля 1 кг
  • Сіль 1 ч. л.
  • Приправа для картоплі 1 ч. л.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Рослинна олія 50 мл
  • Перець чорний мелений 1 ч. л.
  • Часник 2-3 зубчики

Картопля по-селянськи: приготування

Картоплю невеликого розміру не потрібно очищати. Досить вимити і висушити.

Далі підготовлену картоплю слід розрізати на чотири частини.

На окремій тарілці відразу готуємо будь-які приправи на ваш смак. У нашому випадку чорний перець, сіль, паприка і приправа до картоплі.

Тепер слід помістити картоплю в поліетиленовий пакет і додати до неї приправи. Щільно закриваємо пакет і добре перемішуємо, щоб розподілити спеції на кожен шматочок.

Потім в пакет до картоплі наливаємо соняшникову олію, ще раз перемішуємо.

Далі викладаємо картоплю на деко, заздалегідь викладений фольгою і змащений маслом. Випікаємо блюдо при температурі 200°С. Часу буде потрібно 20 хвилин, а потім додаємо подрібнений часник і ставимо ще на 5 хвилин.

Ароматну страву можна подавати з різними соусами на стіл. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

"Кремлевская хряпа"

  Страна Мам → "Кремлевская хряпа" Тэги: овощи Всем привет. Рецепт я опробовала и с вами поделилась здесь: https://www.stranamam...