З Інтернету: https://shuba.life/recipes/11185-perlovka-zi-struchkovoyu-kvasoleyu-pisnij-garnir
Шукаєте простий веганський гарнір, який можна їсти в піст? Спробуйте перловку зі стручковою квасолею. Це ситна і смачна страва, яка ідеально підходить для будь-якого прийому їжі.
Важливим етапом у приготуванні страви є замочування перлової крупи на ніч. Далі її треба зварити і присмачити засмажкою та овочами. Каша добре поглинає аромати інших інгредієнтів і насичується їхніми смаками.
Спробуйте цей простий веганський гарнір, якщо поститеся, або намагаєтеся скоротити чи взагалі відмовитися від споживання м’яса та риби.
Інгредієнти 8
Основні
- Крупа перлова300 г
- Стручкова квасоля250 г
- Цибуля ріпчаста1 шт.
- Морква1 шт.
- Томати1 шт.
- Часник, зубчики2 шт.
- Сільза смаком
- Олія соняшникова40 мл
Перлову крупу добре промийте, залийте холодною водою і залиште на ніч замочуватись. Потім залийте 1 л гарячої води, доведіть до кипіння і варіть 20 хвилин. Наприкінці посоліть і перемішайте. Дайте готовій перловці охолонути.
Цибулю, моркву і часник очистьте. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на грубу терку, часник пропустіть через прес. Помідор помийте, обдайте кип’ятком, очистьте від шкірки і наріжте невеликими кубиками.
Розігрійте глибоку сковороду з олією і обсмажте цибулю з морквою до м’якості. Покладіть у сковороду розморожену стручкову квасолю і готуйте 5 хвилин. Додайте помідор з часником. Посоліть, поперчіть і перемішайте. Готуйте ще 5 хвилин на середньому вогні.
Потім додайте до овочів зварену перловку, перемішайте і готуйте разом 7 хвилин. Подавайте страву теплою.
Немає коментарів:
Дописати коментар