З Інтернету: https://shuba.life/recipes/11185-perlovka-zi-struchkovoyu-kvasoleyu-pisnij-garnir
Шукаєте простий веганський гарнір, який можна їсти в піст? Спробуйте перловку зі стручковою квасолею. Це ситна і смачна страва, яка ідеально підходить для будь-якого прийому їжі.
Важливим етапом у приготуванні страви є замочування перлової крупи на ніч. Далі її треба зварити і присмачити засмажкою та овочами. Каша добре поглинає аромати інших інгредієнтів і насичується їхніми смаками.
Спробуйте цей простий веганський гарнір, якщо поститеся, або намагаєтеся скоротити чи взагалі відмовитися від споживання м’яса та риби.
Інгредієнти 8
Основні
- Крупа перлова300 г
- Стручкова квасоля250 г
- Цибуля ріпчаста1 шт.
- Морква1 шт.
- Томати1 шт.
- Часник, зубчики2 шт.
- Сільза смаком
- Олія соняшникова40 мл
Немає коментарів:
Дописати коментар