вівторок, 31 січня 2023 р.

Так пекла бабуся без печі під час війни в моїй країні



Рецепт приготування та інгредієнти:

300 мл теплої води.
1 столова ложка цукру.
1 чайна ложка солі.
5 г сухих дріжджів.
Добре перемішати і залишити на 10 хвилин.
450 г борошна.
40 г насіння льону.
40 мл рослинного масла.
Змастіть стіл маслом.
Дно сковороди змастити маслом.
Накрийте рушником і відставте на 40 хвилин.
Варіть під кришкою на слабкому вогні 15-20 хвилин.
Накрийте пергаментним папером і відповідною тарілкою.
Переверніть хліб папером і готуйте під кришкою 15 хвилин на повільному вогні.
Покладіть його на решітку і дайте хлібу охолонути.
Все готово.
Вийшло дуже гарно і смачно.
Пропоную подивитися ще один варіант випікання хліба без духовки на сковороді.
450 г борошна.
1 чайна ложка солі.
1 столова ложка цукру.
5 г сухих дріжджів.
Добре перемішати.
320 мл кефіру (кімнатної температури).
40 мл рослинного масла.
Перемішуємо.
Змастіть руки маслами.
Чашу змастити маслом.
Накрити кришкою і поставити в тепле місце на 40 хвилин.
Змастіть стіл маслом.
Дно сковороди змастити маслом.
Накрийте та відставте на 20 хвилин.
Випікати хліб, накривши кришкою, на слабкому вогні 15-20 хвилин.
Накрийте пергаментним папером і відповідною тарілкою.
Переверніть папір і варіть під кришкою 15 хвилин на повільному вогні.
Покладіть на решітку і дайте охолонути.
Наш смачний хліб готовий.


Немає коментарів:

Дописати коментар