понеділок, 19 грудня 2022 р.

Чому оладки вбирають олію, помилки господинь

  З Інтернету: https://prostoway.com/28511-chomu-oladky-vbyrayut-oliyu-pomylky-gospodyn

Оладки готувати легко й рецептів є багато, але зіпсувати смак може одна неприємність: олія, яку увібрали оладки під час смаження. Ця проблема має свої причини, ноги ростуть від помилок господинь.

Подробиці

Одна з поширених помилок, які часто господині допускають, полягає в тому, що смажать велику кількість на одній сковорідці. Через те, що одночасно викладають поруч оладки, температура падає й тісто, мов губка, вбирає олію.

Старайтеся дотримуватися дистанції між оладками, щоб протягом 3 хвилин максимум з обох сторін вироби встигли просмажитися. Готові оладки варто відразу викладати на паперовий рушник, щоб зайва олія швидко увібралася в папір, а не в тісто.

Порада від досвідчених господинь: після того, як додали олію на сковорідку, крапніть спиртом або оцтом (2-3 краплі достатньо). Вони не дадуть оладкам жодного присмаку чи запаху, проте завадять вбиранню олії.


Немає коментарів:

Дописати коментар