субота, 24 грудня 2022 р.

У ЧОМУ ВИМОЧИТИ ПЕЧІНКУ, ЩОБ НЕ БУЛО ЗАПАХУ: МОЛОКО ТА КЕФІР НЕ ПОТРІБНІ

 З Інтернету: https://pixelinform.com/lifestyle/u-chomu-vymochyty-pechinku-shhob-ne-bulo-zapahu-moloko-ta-kefir-ne-potribni/

Печінка – недорогий та корисний продукт, який багато хто не любить готувати через своєрідний запах. Є кілька варіантів, як уникнути неприємності і позбутися гіркого аромату. При цьому не доведеться бігти в магазин за молоком або кефіром. Прибере неприємний запах популярний продукт – гірчичний порошок.

Такий спосіб видасться найбільш ефективним та бюджетним.

ЯК СМАЧНО ПРИГОТУВАТИ ПЕЧІНКУ

  1. У миску з прохолодною водою всипте гірчицю з розрахунку 1 літр води 1 столова ложка порошку.
  2. Розчин добре перемішайте, щоб не було грудочок і можна покласти туди печінку на кілька годин.
  3. Потім печінку потрібно дістати, промити під проточною водою, обсушити та продовжити готувати звичним способом. Запаху не буде, печінка вийде смачною та ніжною.

Немає коментарів:

Дописати коментар