пʼятниця, 24 червня 2022 р.

Рецепт кабачка, просто та смачно

 З Інтернету: https://zhyttia.com.ua/kabachok-hotuyu-teper-tak-yaytsya-bilshe-ne-im-retsept-kabachka-prosto-ta-smachno/














Тепер готую кабачки лише у такий спосіб. У цьому рецепті хочу поділитися, як посмажити незвичайним способом найпростіший кабачок. Кабачки містять дуже мало калорій, крім того містять величезну кількість корисних мікроелементів, наприклад: калій і вітамін A.


Нам знадобиться:

один молодий кабачок

помідор 1 шт

пучок свіжого кріп

яйце 1 шт

сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування:

Нам знадобиться молодий кабачок. Помити і нарізати кружечками, товщиною приблизно 1,5-2 сантиметри.

Рівно розкладаємо. Тепер необхідно вирізати серединку у кожного кружечка. Я взяла келих і видавила серединки.












Ось так все рівно має вийти.












Далі вирізані серцевини потрібно нарізати. І дрібно подрібнити.

Висипаємо в глибоку тарілочку.


Беремо один помідор і теж нарізаємо шматочками. Додаємо його до нарізаного кабачка.


Пучок свіжого кропу добре подрібнити. Додаємо до кабачків та помідорів.

Розбиваємо одне яйце, солимо за смаком. Все добре перемішуємо.

На розігріту сковороду наливаємо олію і добре змащуємо.


Викладаємо наші кабачкові кільця. І начиняємо їх начинкою.













Накрити кришкою та смажити на середньому вогні 2-3 хвилини.


Потім перевернути і обсмажити з іншого боку також 2-3 хвилини, накривши кришкою.

Апетитна та швидка закуска з кабачка готова.

Джерело: https://zhyttia.com.ua/kabachok-hotuyu-teper-tak-yaytsya-bilshe-ne-im-retsept-kabachka-prosto-ta-smachno



Немає коментарів:

Дописати коментар