неділя, 5 лютого 2023 р.

Чи можна запускати пральну машину кілька разів поспіль без перерви

 З Інтернету: https://pixelinform.com/home/chy-mozhna-zapuskaty-pralnu-mashynu-kilka-raziv-pospil-bez-perervy-pravylnu-vidpovid-znayut-odynyczi/

Мало хто з користувачів складної побутової техніки замислюється над тим, який режим експлуатації для неї передбачив виробник. Особливо часто доводиться стикатися з підвищеним навантаженням пральних машин. Буває, що цикли запускають один за одним. Наскільки це шкідливо?

Затіявши прибирання в домі, господині часто прагнуть перепрати за день все, що накопичилося протягом декількох днів. Буває, що машинки “крутяться” по кілька годин без перерви.

На якості прання це ніяк не позначиться, але варто задуматися про термін служби побутової техніки, тому що в цьому випадку машинка працює на знос.

ЯК ПРАВИЛЬНО

Можна перепрати все, що накопичилося за день, без шкоди та подальшого ремонту, якщо дати техніці короткий перепочинок. З цього питання думки експертів розходяться. Одні стверджують, що машинка повинна постояти без роботи хоча б одну годину.

Правильніше в такому випадку звернутися до першоджерел – інструкції з експлуатації. І якщо виробник нічого з цього приводу не передбачив, то розумніше дати машинці відпочинок не менше 15 хвилин, після чого завантажувати нову партію білизни.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Блуза и платье по одной схеме.

  Страна Мам → Блуза и платье по одной схеме. Тэги: крючком , схема , узор Блуза и платье связаны по одной схеме очень красивым нежным цве...