З Інтернету: https://zhyttia.com.ua/smazhu-moyvu-bez-bryzok-olii-brudnoho-posudu-i-ne-perevertayu-kozhnu-rybku/
Розморозила мойву, почистила, проминула під промила водою і обсушила паперовими рушниками. У пакет насипала борошно. Борошно для смаження риби використовую кукурудзяне, воно не чадить і скоринка виходить рум’яніша і хрумка.
У борошно додати сіль, чорний перець, спеції.
Потім у пакет склала рибу і добре перемішала (можна просто скласти рибу на пергамент і посипати спеціями, це вже на смак).
Відірвала шматочок пергаментного паперу, розмір якого підходить до розміру сковороди. Щоб папір не скручувався трохи зім’яла його і розпрямила.
Змастила пергамент олією і виклала рибку по кругу, як на фото.
Накрила другим листом пергаменту, скріпила краї.
І обсмажити на сухій сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.
Вийшло просто приголомшливо.
Залишилося акуратно зняти пергамент і можна насолоджуватися смачною смаженою мойвою з апетитною скоринкою.
Пергамент знімайте, доки риба гаряча, інакше потім неможливо буде зняти, злазитиме разом з скоринкою.
Немає коментарів:
Дописати коментар