вівторок, 15 листопада 2022 р.

ЧИМ МИТИ ЛАМІНАТ, ЩОБ ПІДЛОГА БЛИЩАЛА ЯК НОВА: ЗАСІБ, ЯКИЙ НЕ ЗАЛИШАЄ РОЗВОДІВ

 З Інтернету: https://pixelinform.com/home/chym-myty-laminat-shhob-pidloga-blyshhala-yak-nova-zasib-yakyj-ne-zalyshaye-rozvodiv/

Багато господарок змушені витрачати немислимі гроші на спеціальні засоби, призначені для миття підлоги. Разом з тим всю бутову хімію можна замінити одним засобом, який гарантовано не завдасть шкоди гаманцю. А про ефективність цього препарату в такій справі, як миття ламінату, можна складати легенди – згідно з переказами, після нього підлога блищить, ніби нова.

Пора розкривати карти – йдеться не про що інше, як про звичайний гліцерин.

Отже, щоб привести до ладу квартиру, знадобиться набрати відро теплої води, капнути в нього трохи шампуню і близько 0,5-1 чайної ложки рідкого гліцерину. Після такого прибирання підлога порадує вас сліпучим блиском.

Ви можете не побоюватися, що покриття для підлоги набуде липкості – досвід дозволяє з упевненістю заявити, що ви не будете ні ковзати, ні прилипати. А що найголовніше – застосування гліцерину виключає можливість появи розводів: навіть уважне око не помітить слідів на ламінаті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Джемпер с рукавами 3/4. Спицы.

  Страна Мам → Джемпер с рукавами 3/4. Спицы. Тэги: вязание , спицами , для немодельных дам Размеры российские: 42-44, 46-48 и 50-52. Длин...