вівторок, 15 листопада 2022 р.

Смажу мойву без бризок олії, брудного посуду і не перевертаю кожну рибку

 З Інтернету: https://zhyttia.com.ua/smazhu-moyvu-bez-bryzok-olii-brudnoho-posudu-i-ne-perevertayu-kozhnu-rybku/



Розморозила мойву, почистила, проминула під промила водою і обсушила паперовими рушниками. У пакет насипала борошно. Борошно для смаження риби використовую кукурудзяне, воно не чадить і скоринка виходить рум’яніша і хрумка. 

У борошно додати сіль, чорний перець, спеції.


Потім у пакет склала рибу і добре перемішала (можна просто скласти рибу на пергамент і посипати спеціями, це вже на смак).


Відірвала шматочок пергаментного паперу, розмір якого підходить до розміру сковороди. Щоб папір не скручувався трохи зім’яла його і розпрямила.

Змастила пергамент олією і виклала рибку по кругу, як на фото.


Накрила другим листом пергаменту, скріпила краї.


І обсмажити на сухій сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.

Вийшло просто приголомшливо.


Залишилося акуратно зняти пергамент і можна насолоджуватися смачною смаженою мойвою з апетитною скоринкою.

Пергамент знімайте, доки риба гаряча, інакше потім неможливо буде зняти, злазитиме разом з скоринкою.





Немає коментарів:

Дописати коментар