вівторок, 18 квітня 2023 р.

Як приготувати підчеревину

   З Інтернету: https://smachnonews.24tv.ua/retsept-pidcherevini-do-velikodnya-yak-prigotuvati-duhovtsi_n2294074


Окрім паски та крашанок, на Великдень повинно бути багато м'ясних наїдків: шинка, полядвиця, різноманітні ковбаси. Ми пропонуємо приготувати домашню підчеревину.

Запечена підчеревина за рецептом українського шеф-кухаря та учасника кулінарного шоу "Мастер Шеф" Миколи Люлька точно сподобається кожному. Шеф-кухар приготував її з особливим маринадом.

Таку м'ясну страву можна нарізати не тільки до Великоднього столу, а й до будь-якого святкового. Вона пасує до м'ясної нарізки, на канапку чи до вареної картоплі.

Рецепт запеченої підчеревини

  • Час: 3 години (додатково час на маринування)
  • Порції: 800 грамів
Інгредієнти:
– 1 кілограм підчеревини;
– 4 зубчики часнику;
– 30 грамів кореня імбиру;
– 1,5 чайної ложки копченої паприки;
– 1,5 чайної ложки меленого коріандру;
– 1 чайна ложка чорного меленого перцю;
– 3 чайні ложки солі;
– 4 столові ложки соєвого соусу;
– 2 лаврових листочки;
– кисло-солодкий соус.

Приготування:

  • Змішуємо всі інгредієнти та натираємо цим маринадом підчеревину. Викладаємо лаврові листочки.
  • Щільно загортаємо все у два шари пергаменту чи фольги та відправляємо в холодильник маринуватися на 8 – 10 годин.

  • Розігріваємо духовку до 170 градусів та запікаємо підчеревину 2 години.
  • Після приготування даємо їй відпочити 30 хвилин.
  • Подавайте її до столу гарячою чи холодною, вона смачна у будь-якому стані.

  • https://smachnonews.24tv.ua/retsept-pidcherevini-do-velikodnya-yak-prigotuvati-duhovtsi_n2294074

    Немає коментарів:

    Дописати коментар