четвер, 25 серпня 2022 р.

Яблучний пиріг

 З Інтернету: https://zhyttia.com.ua/malo-tista-bahato-yabluk-tisto-peretvoryuetsya-na-krem-yabluchnyy-pyrih/


Ну дуже ніжний та смачний яблучний пиріг! Багато яблук і мало тіста, яке тане в роті, наче крем. Зовсім не складний у приготуванні. Ділюсь рецептом з Вами.


Нам знадобиться:

Яйця – 2 штуки

Цукор – 60 грам

Молоко – 100 мл

Борошно – 80 грам

Вершкове масло – 30 грам

Розпушувач – 5 грам

Ванілін – за смаком

Яблука – 4 штуки (800 грам)

Сік лимона – 15 грам

Покроковий рецепт приготування:

Яблука нарізаємо тонкими часточками та поливаємо соком лимона.



У яйця всипаємо цукор і збиваємо міксером.

Додаємо ванілін, молоко, розтоплене вершкове масло та змішуємо міксером.

У два прийоми всипаємо борошно, розпушувач і змішуємо міксером.

Поступово викладаємо часточки яблук та акуратно перемішуємо.

Форму 18 сантиметрів змащуємо вершковим маслом та акуратно викладаємо тісто.



 Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на годину.


Немає коментарів:

Дописати коментар