З Інтернету: https://pixelinform.com/lifestyle/u-chomu-vymochyty-pechinku-shhob-ne-bulo-zapahu-moloko-ta-kefir-ne-potribni/
Печінка – недорогий та корисний продукт, який багато хто не любить готувати через своєрідний запах. Є кілька варіантів, як уникнути неприємності і позбутися гіркого аромату. При цьому не доведеться бігти в магазин за молоком або кефіром. Прибере неприємний запах популярний продукт – гірчичний порошок.
Такий спосіб видасться найбільш ефективним та бюджетним.
ЯК СМАЧНО ПРИГОТУВАТИ ПЕЧІНКУ
- У миску з прохолодною водою всипте гірчицю з розрахунку 1 літр води 1 столова ложка порошку.
- Розчин добре перемішайте, щоб не було грудочок і можна покласти туди печінку на кілька годин.
- Потім печінку потрібно дістати, промити під проточною водою, обсушити та продовжити готувати звичним способом. Запаху не буде, печінка вийде смачною та ніжною.
Немає коментарів:
Дописати коментар