понеділок, 19 грудня 2022 р.

Сумка із поліетиленових пакетів

    Чим може зайняти себе людина під час повітряних тривог, обтяжених відключенням електрики? Звичайно, розрізанням на смужки поліетиленових пакетів та в'язанням з них сумки.

     Пакети тоненькі, прозорі та різнокольорові. Ті, у які влітку важать черешню, а взимку - яблука Якщо такі пакети після доставки до дому не викидати, а промити чистою водою і висушити, вийде чудовий матеріал для виготовлення "пряжі" для в'язання. 

       Я складала їх по кілька та розрізала кільцями шириною 3 см. Як їх зв'язувати між собою є багато майстер-класів. Смужки чорного та синього кольорів - із сміттєвих пакетів. 

    В'язала візерунком "галочки", у середину кожного ряду вклала під час гачкування синтетичний шпагат для міцності (за принципом в'язання на бурдоні). Такий самий шпагат вклала і в ручки. 

          Сумка вийшла строката і чималенька. Висота 34 см, донце - 20 на 41 см. 

      В'язати було весело і легко навіть у темряві, при тьмяному світлі свічок. Найскладніше, чомусь, виявилося пришити ручки :). 











Немає коментарів:

Дописати коментар

Куда деть кружевное богатство

  Страна Мам → Куда деть кружевное богатство? - 3 Тэги: салфетка , подушка , крючком Для тех, кто любит винтажный стиль в интерьере, предл...