З Інтернету: https://pixelinform.com/lifestyle/navishho-kuhari-berut-2-chajni-paketyky-koly-gotuyut-rys/
Просунуті господині дістають чайні пакетики, якщо хочуть зварити на гарнір рис. Справа в тому, що така каша виходить в рази ароматнішою та смачнішою, а також треба враховувати, що чай працює не гірше спецій та пряних трав.
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ ДОСИТЬ ПРОСТИЙ
Спочатку поставити каструлю з водою на вогонь. Як тільки рідина почне кипіти, можна опускати чайні пакетики. Через кілька хвилин їх можна діставати, а потім у ємність можна засипати крупу. Далі потрібно варити зерна класичним способом. У результаті виходить смачний та ароматний рис приємного бурштинового відтінку.
Як зазначають господині, можна використати будь-який чай. Він може бути навіть з ароматом жасмину або бергамоту, щоб запах був яскравішим і цікавішим. При цьому таким способом може бути зварений не лише рис. Такий метод приготування підійде для гречки, перлової крупи і навіть вівсянки.
Немає коментарів:
Дописати коментар