неділя, 10 листопада 2024 р.

Яблучний пиріг



Рецепт 1: 3 яйця. 1 склянка цукру (200 г). 1/3 склянки соняшникової олії (80 мл / 2,7 рідкої унції). 2 склянки борошна (270 г). 1 чайна ложка розпушувача. 1 чайна ложка розпушувача. 1/2 чайної ложки порошку кориці. Добре перемішати. 1/2 склянки волоських горіхів (60 г). 1/2 склянки родзинок (60 г). 2 яблука. Сік 1/2 лимона. Форма розміром 27 х 18 см з папером для випічки. Випікайте в попередньо розігрітій духовці при 170°C / 340°F 35-40 хвилин. Дякую за перегляд і коментарі до моїх рецептів! Приємного апетиту! Рецепт 2: 180 г меду. 160 г вершкового масла. Варіть на повільному вогні до отримання золотистого кольору. Дати охолонути до кімнатної температури. 4 яйця. 60 г цукру. Щіпка солі. Збивати 6-7 хвилин до досягнення цієї консистенції. 250 г борошна. Деко 40 x 30 см / 15,5 x 12 дюймів. Випікайте при 180°C / 355°F 18-20 хвилин. 400 мл вершків. 60 г цукрової пудри. 250 г маскарпоне. 30 г какао-вершків. Прибрати в морозилку на 1 годину. Дякую за перегляд і коментарі до моїх рецептів! Приємного апетиту! Рецепт 3: 5 яблук. 500 г йогурту. 5 яєць. 120 г цукру. 90 г кукурудзяного крохмалю. Форму діаметром 20 см вистелити папером для випічки. Розтоплене масло. 2 яблука. Випікайте в попередньо розігрітій духовці при 180 C / 355 F протягом 70-75 хвилин. Дайте охолонути до кімнатної температури, а потім поставте в холодильник на 1 годину. Полуничне варення.

Немає коментарів:

Дописати коментар