Це виріб навіть експериментом назвати не можна - він зроблений із пакетиків різнокольорового готового сухого желе. Нічого особистого. Білий прошарок - із питного йогурту з желатином. Рідини додавала менше, ніж треба за інструкцією: у кольорові желе треба було 400 мл гарячої води, я додала біля 300 мл (півтори чайні чашки), столову ложку швидкорозчинного желатину розчинила у 100 мл гарячої води й розмішала десь у 200 мл йогурту. Так торт добре тримає форму і зберігає ніжність. Застигав у силіконовій формі. Найкраще витримати у холодильнику півдоби.
Забула сфотографувати цілий торт, відкраяла шматок. Трясучий, холодненький, солоденький та смачненький. Смачно подавати із фруктовим салатом, наприклад, з банану та винограду.
Немає коментарів:
Дописати коментар