субота, 19 серпня 2023 р.

Оладки виходять твердими і забитими – виключіть лише один інгредієнт

  З Інтернету: https://napensii.ua/uk/news-uk/236065-oladky-vyhodyat-tverdymy-i-zabytymy-vyklyuchit-lyshe-odyn-ingrediyent-i-vy-budete-u-zahvati/

Пропонуємо виключити з рецепту лише один інгредієнт, і ви відразу помітите зміни на краще. Оладки будуть немов пух.

Багато кулінарів і кухарів вважають, що при приготуванні оладок потрібно обов’язково використовувати яйця. Але саме цей інгредієнт робить основу щільнішою. Звичайно, яйця запобігають розтіканню оладок по сковороді, вони добре тримають форму, але смак не такий, як при приготуванні без яєць.

Як приготувати оладки без яєць?

Нам знадобляться 200 мл кефіру та 0,5 чайної ложки харчової соди. Коли маса пустить бульбашки можна додавати по 1 чайній ложці цукру та олії, не забуваємо про дрібку солі для гармонізації смаку.

На цю кількість кефіру буде достатньо 100 г борошна. Ретельно перемішуємо всі компоненти та приступаємо до смаження.

Оладки без яєць будуть не лише ніжними, повітряними, а й смачними.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Куда деть кружевное богатство

  Страна Мам → Куда деть кружевное богатство? - 3 Тэги: салфетка , подушка , крючком Для тех, кто любит винтажный стиль в интерьере, предл...