Фудблогерка Юлія з ніком zefirok_recipes на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом тарталеток зі смачною начинкою – печінкою тріски, яйцями та майонезом.
Інгредієнти:
- печінка тріски – 240 г
- яйця – 2 шт.
- червона цибуля – 1/2 шт.
- тарталетки
- майонез – 50 г
- петрушка
Спосіб приготування:
1. Яйця відварити та подрібнити.
2. Печінку тріски відцідити від олії й подрібнити виделкою.
3. Цибулю почистити, подрібнити й залити окропом на декілька хвилин, після чого відцідити за допомогою друшляка.
4. Подрібнити зелень, частину додати у начинку, решту залишити для декору.
5. Змішати яйця, цибулю, печінку, зелень та трохи майонезу.
6. На дно кожної тарталетки викласти по 1 ч. л. майонезу із зеленню, 2 ч. л. начинки. Зверху прикрасити зеленню.
Немає коментарів:
Дописати коментар