Інгредієнти:
Деруни:
- картопля 1 кг.
- цибуля 300 гр.
- яйця 2 шт.
- сіль за смаком або 1 ч. л.
- борошно 2-3 ст. л. (за бажанням, я не додавала)
- олія для смаження
Соус:
- свинина 300 гр.
- томатний соус 300 гр.
- вода 100 мл.
- сіль 1 ч. л.
- цукор 1 ч. л.
- чорний перець 0,5 ч. л.
Приготування:
Деруни:
Очищаю картоплю, нарізаю частинками і подрібнюю в блендері з цибулею. Ось і проблема з теркою вирішена! За лічені хвилини картопля перемелена.
Додаю яйця, сіль та перемішую. Я борошно не додаю, тоді деруни виходять дуже ніжними. Ви додавайте за бажанням.
Обсмажую деруни до золотистого кольору з обох боків на розігрітій олії. Викладаю на паперові рушнички, щоб забрати зайвий жир.
Соус:
В чаші блендера подрібнюю порізане кусочками м’ясо та цибулю.
Розігріваю олію та обжарюю м’ясний фарш до готовності.
Тоді додаю томатний соус, сіль та чорний перець. І трішки води, перемішую.
Дуже ніжні деруни подаю з ароматним соусом, хай смакує!
Немає коментарів:
Дописати коментар