понеділок, 8 січня 2024 р.

Ліниві деруни

З Інтернету:  https://gospodynka.com.ua/2023/12/31/ne-muchus-z-tertkoyu-gotuyu-linyvi-deruny-yaki-smachnishi-za-oryginalni-reczept-idealnogo-sousu-do-nyh/#google_vignette

Інгредієнти:

Деруни:

  • картопля 1 кг.
  • цибуля 300 гр.
  • яйця 2 шт.
  • сіль за смаком або 1 ч. л.
  • борошно 2-3 ст. л. (за бажанням, я не додавала)
  • олія для смаження

Соус:

  • свинина 300 гр.
  • томатний соус 300 гр.
  • вода 100 мл.
  • сіль 1 ч. л.
  • цукор 1 ч. л.
  • чорний перець 0,5 ч. л.

Приготування:

Деруни:

Очищаю картоплю, нарізаю частинками і подрібнюю в блендері з цибулею. Ось і проблема з теркою вирішена! За лічені хвилини картопля перемелена.

Додаю яйця, сіль та перемішую. Я борошно не додаю, тоді деруни виходять дуже ніжними. Ви додавайте за бажанням.

Обсмажую деруни до золотистого кольору з обох боків на розігрітій олії. Викладаю на паперові рушнички, щоб забрати зайвий жир.

Соус:

В чаші блендера подрібнюю порізане кусочками м’ясо та цибулю.

Розігріваю олію та обжарюю м’ясний фарш до готовності.

Тоді додаю томатний соус, сіль та чорний перець. І трішки води, перемішую.

Дуже ніжні деруни подаю з ароматним соусом, хай смакує!

Немає коментарів:

Дописати коментар

"Кремлевская хряпа"

  Страна Мам → "Кремлевская хряпа" Тэги: овощи Всем привет. Рецепт я опробовала и с вами поделилась здесь: https://www.stranamam...