Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт скумбрії: рулет з овочами. Рецепт Ольги Матвій
Щоб при приготуванні риби всю квартиру не охопив рибний запах, зробіть з неї рулет. Скумбрія з овочами в такому вигляді дуже виграшно виділяється серед інших страв на будь-якому столі, а також має надзвичайний смак, який догодить найвибагливішим гурманам.
Інгредієнти Для приготування рулету зі скумбрії знадобляться:
свіжозаморожена скумбрія – 2 шт; одна цибулина; одна морквина; рослинна олія – 50 мл; два курячих яйця; мариновані огірки – 2-3 шт; 15 г желатину; сіль, перець та часник за смаком. Рецепт рулету зі скумбрії з овочами Скумбрію для цього рецепту треба заздалегідь розморозити, а яйця зварити до твердості жовтка і почистити.
Цибулю очищаємо, промиваємо на нарізаємо на кубики або напівкільця, це для засмажки. Моркву також очищаємо, промиваємо і натираємо на великій тертці. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо, спочатку відправляємо цибулю, яку підсмажуємо до легкої золотавості, потім додаємо моркву і смажимо до м’якості 3-4 хвилини.
Чистимо рибу – відрізаємо хвіст, голову пір’я та плавники, розрізаємо брюшко та очищаємо від нутрощів, обов’язково прибираємо чорну плівку. Промиваємо скумбрію та відділяємо її від хребта і кісток. Для цього робимо ножем надріз до хвоста і так само ножем відділяємо м’ясо від хребта, біля хвоста робимо надріз з торця і зрізаємо хребет, не пошкоджуючи при цьому цілісність спинки. Тепер вибираємо ребра та кістки по хребту, вони великі і їх легко нащупати, тому нічого не пропустите. Так само очищаємо другу рибину.
Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт скумбрії: рулет з овочами. Рецепт Ольги Матвій Тепер скручуємо рулет. На лист харчової плівки викладаємо підготовлені тушки внахльост, рибу солимо, перчимо, посипаємо сушеним часником, можна і свіжий вичавити, половину порошкового желатину розподіляємо по скумбрії.
Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт скумбрії: рулет з овочами. Рецепт Ольги Матвій Зверху викладаємо начинку – шар овочевої засмажки, залишаючи по пару сантиметрів з боків вільними, зверху натираємо на великій тертці два варених яйця, посипаємо залишками желатину, викладаємо смужкою мариновані огірки, краще брати дрібні, щоб можна було не різати і залишити цілими.
Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт скумбрії: рулет з овочами. Рецепт Ольги Матвій І тепер за допомогою плівки загортаємо все в щільний рулет. Поверх ще обгортаємо плівку в декілька шарів, щоб під час варіння всередину не потрапила вода.
Відправляємо рулет зі скумбрії з овочами варитися на 20 хвилин з моменту закипання.
Після варіння дістаємо рулет, даємо йому охолонути, нарізаємо на шматочки, знімаємо з кожного плівку і подаємо до столу.
Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт скумбрії: рулет з овочами. Рецепт Ольги Матвій
Немає коментарів:
Дописати коментар