понеділок, 19 грудня 2022 р.

ДУШОВА ЛІЙКА БУДЕ ЗНОВУ ЯК НОВА: ГЕНІАЛЬНА ХИТРІСТЬ ІЗ СЕРВЕТКОЮ

 З Інтернету: https://pixelinform.com/home/dushova-lijka-bude-znovu-yak-nova-genialna-hytrist-iz-servetkoyu/

 Як відомо, ванна кімната завжди потребує більш ретельного догляду. Все ж таки там вологе і тепле середовище, яке відмінно підходить для розмноження мікробів. Мало просто вимити ванну, раковину та унітаз. Особливу увагу треба приділити кранам, полицям та іншим предметам. Але при цьому багато хто забуває про лійку для душу. Даремно.

Лійку для душу періодично слід чистити, оскільки на ній накопичується наліт. Якщо процедуру ігнорувати, то отвори для води можуть забитися.

Але за допомогою простого засобу можна очистити лійку. При цьому не потрібно поспішати в магазин за побутовою хімією, оскільки знадобляться прості та дешеві засоби. Потрібно підготувати лише лимонну кислоту.

Достатньо взяти дві чайні ложки засобу та змішати їх із невеликою кількістю теплої води. Як тільки маса стане однорідною, треба змочити в ній серветку і обмотати нею лійку на годину. Весь наліт цей час розчиниться. Залишиться лише сполоснути лійку чистою водою. Від плям та вапняного нальоту не залишиться і сліду.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...