субота, 10 грудня 2022 р.

МИТТЯ ПІДВІКОННЯ: ЖОВТИЗНА ТА БРУД ЗНИКНУТЬ НА ОЧАХ

 З Інтернету: https://pixelinform.com/home/ne-vytrachajte-kupu-syl-na-myttya-pidvikonnya-zhovtyzna-ta-brud-znyknut-na-ochah/

Підвіконня із пластику швидко вбирають пил та бруд. У результаті доводиться витрачати багато часу та сил, щоб повернути їм знову білий колір. Досвідчені господині знають, що можна скоротити час на миття цих предметів.

Достатньо при цьому приготувати просту чистячу пасту, яка швидко позбавить проблеми. Потрібні лише звичайні та доступні інгредієнти, які є у кожному домі.

Потрібно змішати по одній столовій ложці перекису водню, зубної пасти та харчової соди в ємності до однорідного стану. Масу, що вийшла, слід нанести на підвіконня, а потім їх слід вимити за допомогою звичайної чистої губки.

Процедура займе не більше трьох хвилин, а поверхня знову стане білою. В кінці залишиться лише прибрати залишки за допомогою вологої ганчірки або серветки. Працювати при цьому слід у рукавичках, щоб захистити ніжну шкіру рук.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...