вівторок, 27 грудня 2022 р.

ЕКСПРЕС-СПОСІБ ОЧИЩЕННЯ ПЛИТКИ У ВАННІЙ: СУМІШ, ЯКА РОЗЧИНИТЬ УСІ ЗАБРУДНЕННЯ

З Інтернету: https://pixelinform.com/home/ekspres-sposib-ochyshhennya-plytky-u-vannij-sumish-yaka-rozchynyt-usi-zabrudnennya/

Плитка у ванній кімнаті досить швидко покривається нальотом. І це цілком зрозуміло: на поверхню постійно потрапляє брудна вода, яка містить чимало домішок. Щоб у приміщенні завжди було чисто, а на стінах не залишалося величезних плям, плитку треба постійно очищати.

На жаль, процедура забирає багато часу. З цієї причини господині нечасто беруться за неї. У результаті плитка довгий час залишається брудною. Втім, існує експрес-способ очищення поверхні. Потрібно використовувати самостійно приготовлену суміш: вона миттєво впорається із забрудненнями.

ЯК ПРИГОТУВАТИ СУМІШ

Потрібно взяти глибоку ємність і налити в неї столовий оцет. Даний засіб треба розігріти у НВЧ-печі. Але процес не повинен йти дуже довго: потрібно досягти того, щоб рідина не відрізнялася надто високою температурою.

Теплий оцет треба перелити у пульверизатор. Туди слід додати миючу рідину. Співвідношення компонентів має бути рівним. Місткість, в якій знаходиться засіб, треба легко потрясти. Після цього плитку необхідно обдати краплями приготованого засобу.

Не поспішайте протирати поверхню. Спочатку потрібно почекати 30 хвилин для розчинення забруднень. І тільки потім можна «озброїтися» губкою або ганчірочкою. Підсумок – ідеально чиста та блискуча плитка. Жодного вапняного нальоту не буде. Зникнуть й інші забруднення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...