Намазка на бутерброди – популярний перекус. Вона підходить і для буденних прийомів їжі, і для святкових застіль. Хай там як, але змішати прості інгредієнти задля того, аби отримати феєрію смаків – геніальна ідея.
Український шеф-кухар і бренд-шеф кількох одеських ресторанів Сергій Поканевич поділився цікавим рецептом «паштету» всього з трьох інгредієнтів, пише odnaminyta.
Інгредієнти:
Малосольний оселедець – 1 шт.;
Плавлений сир – 1 пачка;
Морква – 2 шт.
Моркву відварити і подрібнити у м’ясорубці. Оселедець почистіть від кісточок. Потім філе риби і сир подрібнити у блендері. З’єднайте цю масу разом з морквою і доведіть смак спеціями.
Ця намазка прекрасно смакує з підсмаженим хлібом.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар