неділя, 12 березня 2023 р.

НАДІЙНИЙ СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ ЧАСНИКУ

   З Інтернету: https://pixelinform.com/home/chasnyk-misyaczyamy-prolezhyt-u-kvartyri-bez-gnyli-ta-chornyh-krapok-nadijnyj-sposib-zberigannya/

Маленька хитрість дозволить завжди тримати часник під рукою, але при цьому овоч не згниє і не покриється чорними крапками. Жодні чудодійні розчини для цього не знадобляться. Стане в нагоді всього один інгредієнт, який точно є на кожній кухні. 

Часник необов’язково зберігати у льоху, підвалі чи гаражі. Він збереже свіжість навіть у домашніх умовах. 

ЯК ЗБЕРІГАТИ ЧАСНИК

Для початку потрібно підготувати ємність, в якій зберігатиметься часник. Плоди необхідно ґрунтовно просушити. Потім овоч укладають шарами у банку і посипають їх сіллю. 

Цей продукт і вологість тримає на мінімумі, і має дезінфікуючі властивості. В результаті часник зберігається від кількох місяців до року і при цьому не втрачає своїх властивостей. 

Деякі господині обходяться без солі. Зберігають овоч у будь-якій ємності, але перед цим обпалюють донце часнику сірниками або запальничкою. Вогнем проходяться і стеблом. Завдяки цьому врожай довше зберігається, не проростає та не гниє. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...