неділя, 19 березня 2023 р.

Як швидко приготувати глазур без яєць

   З Інтернету: https://zhyttia.com.ua/pokazuyu-yak-shvydko-pryhotuvaty-hlazur-bez-yaets-ne-lypne-ne-kryshytsya-i-duzhe-smachna/



Сьогодні ми приготуємо глазур для прикрашання пасок без яєць. Вона після повного висихання не кришиться, не липне, легко готується і за смаком схожа на зефірки маршмеллоу.


Нам знадобиться:
желатин – 5 г + 3 ст.л. води
цукор – 200 г
вода – 60 мл
Покроковий рецепт приготування:
Глазур буде на желатині, тож 5 г желатину заливаємо 3 ст.л. холодної води, перемішуємо і залишаємо набухати.



У каструлю висипаємо 200 г цукру, додаємо 60 мл води. Замість води можна взяти будь-який концентрований сік, щоб глазура мала колір та смак. Включаємо середній вогонь і варимо сироп до кипіння, постійно помішуючи, цукор повинен повністю розчинитися.



Переливаємо сироп у миску і даємо охолонути до теплого стану. Потім додаємо набряклий желатин і перемішуємо до однорідності.
епер збиваємо сироп на середніх оборотах міксера. У міру збивання він світлітиме і густітиме. На даному етапі можна додати будь-які барвники та ароматизатори.



Чим довше ви будете збивати масу, тим густіше вона стає. А якщо хочете на пасці зробити тонкі потьоки, то збивайте глазур менше. Наносити на паски можна ложкою, як я, можна за допомогою кондитерського мішка.



Працюємо з глазур’ю швидко. Спочатку вона буде липка, але вже буквально через пару годин підсохне, застигне, стане гладкою, не липнутиме і не кришиться при нарізці. Глазур дуже смачна і в останні роки я прикрашаю паски тільки нею. Пробуйте!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...