вівторок, 21 березня 2023 р.

ЩО ДОДАТИ У ВОДУ, ЩОБ НА ЗРІЗАНИХ ГІЛКАХ ТРОЯНДИ ЗА ЛІЧЕНІ ДНІ З’ЯВИЛИСЯ КОРІНЦІ

   З Інтернету: https://pixelinform.com/home/shho-dodaty-u-vodu-shhob-na-zrizanyh-gilkah-troyandy-za-licheni-dni-zyavylysya-korinczi/

Метод розміщення паростків у воду – простий та поширений. Але є нюанси, про які слід пам’ятати, щоби результат порадував.

Насамперед слід пам’ятати, що вода не повинна бути набрана з крана. Бажано брати дощову або талу воду. В крайньому випадку підійде профільтрована рідина.

Живці у банку з водою поміщаються на одну четверту довжини. Потім все це потрібно поставити подалі від прямого сонячного проміння.

Щодня треба проводити огляд живців на появу гнилі та слизу. Воду потрібно оновлювати якнайчастіше (мінімум 3 рази на тиждень). При цьому багато садівників додають у воду препарати, які прискорюють процес появи коренів. Але при цьому не кожен квітникар знає, що є ще один натуральний та ефективний спосіб, який допомагає отримати живці якнайшвидше.

Йдеться про додавання меду до води. Достатньо всього однієї столової ложки ласощів на три літри теплої води. Завдяки цьому коріння з’являться вже за тиждень.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...