середа, 22 лютого 2023 р.

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО БІЛИЗНА ПАХНЕ ЗАТХЛІСТЮ

   З Інтернету: https://pixelinform.com/home/shho-robyty-yakshho-bilyzna-pahne-zathlistyu-hytryj-tryuk-yakyj-dopomozhe-povernuty-aromat/

Постільну білизну потрібно не тільки регулярно прати та доглядати за нею, а й правильно зберігати. Щоб уникнути неприємного запаху, потрібно дотримуватись простих правил:

  • ніколи не зберігайте постільну білизну у шафі разом із взуттям;
  • не залишайте її на полицях вологою;
  • у тих місцях, де осідає пил.

Щоб ваша білизна завжди пахла свіжістю та радувала приємним ароматом, потрібно знати кілька способів, як правильно зберігати білизну і що робити, якщо з’явився неприємний запах.

ЯК ПОЗБУТИСЯ НЕПРИЄМНОГО ЗАПАХУ БІЛИЗНИ

Постільну білизну, яка не надто часто використовується, бажано періодично діставати з шафи, провітрювати, струшувати та прати. Якщо все ж таки білизна набула неприємного запаху, то виручать прості та надійні народні засоби.

СОДА

Якщо ваша білизна стала неприємно пахнути, додайте 250 г соди у відсік для прального порошку. Якщо ви перете білизну в пральній машинці, такий нехитрий трюк не тільки допоможе усунути затхлий запах, але й зробить тканину набагато чистішою: застарілих плям і розводів не буде.

ОЦЕТ

Харчовий оцет, який напевно знайдеться на кухні у кожної господині, можна використовувати як доповнення до прального порошку.

У мірну склянку налийте оцет і додайте в той же відсік, куди ви зазвичай кладете пральний порошок. Помити білизну звичним способом, вибираючи потрібний режим. Після прання з оцтом ніяких сторонніх запахів не залишиться, вони зникнуть безвісти.Однак потрібно знати, що, можливо, запах кислоти буде триматися кілька годин, тому просушіть білизну на відкритому повітрі і не складайте відразу в шафу. Нехай оцтовий аромат повністю вивітриться.

Однак потрібно знати, що, можливо, запах кислоти буде триматися кілька годин, тому просушіть білизну на відкритому повітрі і не складайте відразу в шафу. Нехай оцтовий аромат повністю вивітриться.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...