середа, 22 лютого 2023 р.

Як швидко та ефективно прибрати жир і кіптяву з кухонного гарнітуру

   З Інтернету: https://znaj.ua/society/451014-sekretniy-priyom-dlya-domogospodarok-yak-shvidko-ta-efektivno-pribrati-zhir-i-kiptyavu-z-kuhonnogo-garnituru

Кухня - місце, де постійно потрібне прибирання, оскільки кожне приготування їжі мають ряд неприємних наслідків у вигляді жиру, кіптяви, які забруднюють кухонний гарнітур. Час відчистити шафки буває складно, але є простий і ефективний "прийом", який слід знати кожній господині.

Висока вологість, температура, жир, що летить зі сковорідки і кіптяву - все це в комплексі забруднює кухню. До того ж на липкому нальоті, що утворюється на дверцятах та ручках, може з'явитися шар пилу, що ускладнить боротьбу з ним.

Так, подолати цю проблему на кухні можна двома способами.

Спосіб №1
Взяти засіб для миття вікон, у якому міститься спирт та додатково озброїтися рідким миючим засобом для посуду. Шафки, витяжку та інші елементи кухні слід обробити засобом і приступити до чищення поверхні.

Метод №2 для більш занедбаних випадків
Слід приготувати спеціальну суміш із соди та гірчичного порошку. Обидва компоненти потрібно взяти в рівних пропорціях, а потім додати до них миючий засіб для посуду. Все потрібно перемішати до утворення пастоподібної маси та нанести її на проблемну поверхню. Змивати слід не відразу, а дати засобу подіяти, вистачить і 20 хвилин.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...