вівторок, 15 листопада 2022 р.

Як позбутися від пилу в квартирі: простий лайфхак, який знають не всі

 З Інтернету: https://apostrophe.ua/ua/article/lime/learn/2022-10-22/kak-izbavitsya-ot-pyili-v-kvartire-prostoy-layfhak-kotoryiy-znayut-ne-vse/48669


Кожна господиня в арсеналі має не лише кілька перевірених роками рецептів страв, а й прості лайфхаки, за допомогою яких можна швидше впоратися з побутовими завданнями. І якщо ви вже знаєте, як за допомогою соди та оцту прочистити раковину, візьміть собі на замітку простий лайфхак, як позбутися пилу в квартирі. theLime вирішив докладніше розповісти про це.


Для того, щоб зробити домашній засіб для прибирання, знадобляться такі інгредієнти:

вода – 1 л;

сіль  1 ч. л.;

оцет 6%  5 ч. л.;

кондиціонер для білизни – 1 ст. л.

У 1 л теплої води додаємо 1 ст. л. кондиціонера для білизни, бажано неконцентрованого, тобто рідкого за консистенцією, 1 ч. л. солі та 5 ч. л. оцту, ретельно все перемішуємо.

Читайте також: Як почистити тканинні ролети від пилу та плям, не знімаючи їх із вікна.

Наносимо отриманий розчин на поверхню меблів, наприклад, розпорошуючи пульверизатором або за допомогою серветки з мікрофібри. Такий засіб виконує роль антистатика та добре відштовхує пил.

Звичайно, пил з будинку нікуди не подінеться, але він, по-перше, стане менш "летючим", а це означає, що зібрати його буде легше, по-друге, він значно менше осідатиме на складних, оброблених розчином поверхнях, адже прибрати його, наприклад, із пустого столу набагато простіше, ніж із заставленої різними дрібницями полиці. А бонусом стане приємний запах у всьому будинку.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...