вівторок, 15 листопада 2022 р.

ЯК ВІДЧИСТИТИ ШВИ МІЖ ПЛИТКОЮ: ПОРАДА, ЯКА ВРЯТУЄ НАЙБРУДНІШУ ПІДЛОГУ

 З Інтернету: https://pixelinform.com/home/yak-vidchystyty-shvy-mizh-plytkoyu-porada-yaka-vryatuye-najbrudnishu-pidlogu/

У багатьох квартирах підлога у ванній кімнаті або на кухні укладена плиткою. Безперечно, таке рішення гармонійно виглядає у будь-якому інтер’єрі. До того ж, плитку легко мити, а прослужить таке покриття для підлоги не один десяток років.

Однак є в цьому випадку один жирний мінус – міжплиткові шви. Рано чи пізно вони стають настільки брудними і темними, що мимоволі впадають у вічі кожному, хто увійшов до кімнати. 

Від виникнення такої проблеми не рятує навіть щоденне миття підлоги. Що ж робити у такій ситуації? Способів відчистити міжплиткові шви кілька.

  1. Спробуйте використовувати спеціальний засіб для чищення сантехніки, які використовуються для видалення іржі чи нальоту.
  2. Господині, які виступають категорично проти побутової техніки, використовують для чищення таких місць кашку із соди та води, для більшого ефекту додаючи гірчичний порошок. У цьому випадку доведеться добре попрацювати старою зубною щіткою.
  3. Якщо жоден із вищеописаних способів не допоміг, спробуйте вдатися до допомоги спеціального пристрою. В іншому випадку у вас залишається один вихід – замазати шви епоксидною затиркою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...