середа, 16 листопада 2022 р.

ЧИМ НАТИРАЮТЬ САНТЕХНІКУ В ГОТЕЛЯХ, ЩОБ ВОНА БЛИЩАЛА: КОРИСНИЙ ПРИЙОМ

 З Інтернету: https://pixelinform.com/home/chym-natyrayut-santehniku-v-gotelyah-shhob-vona-blyshhala-korysnyj-pryjom/

Якщо ви змучилися відтирати краплі води, які псують весь вигляд змішувачів, що мають блищати від чистоти в душі або на кухні, варто вдатися до невеликої хитрості. Можливо, зупиняючись у готелях, ви звертали увагу, що тут хромована сантехніка просто сяє.

При цьому поруч із кранами не стоїть спеціально навчена людина з ганчіркою, яка ретельно витирає всі крапельки води після кожного використання умивальника чи раковини. Натомість покоївки використовують один маленький прийом, який допомагає їм за лічені хвилини привести сантехніку в порядок, а зекономлений час витратити на відпочинок.

То чому б не скористатися їхнім досвідом і не вдатися до подібних хитрощів у своїй квартирі? Тим більше, що для цього не знадобляться якісь дорогі спецзасоби, за якими треба стрімголов бігти до відділу з побутовою хімією.

Все набагато простіше – візьміть брусок сухого господарського мила і натріть змішувач з усіх боків. Важливо: ручки, крани та інші частини змішувача також мають бути абсолютно сухими. 

Після цього натріть до блиску поверхні, використовуючи суху м’яку ганчірочку і можете надовго забути про плями та розводи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...