Рецепт 1:
3 яйця.
1 склянка цукру (200 г).
1/3 склянки соняшникової олії (80 мл / 2,7 рідкої унції).
2 склянки борошна (270 г).
1 чайна ложка розпушувача.
1 чайна ложка розпушувача.
1/2 чайної ложки порошку кориці.
Добре перемішати.
1/2 склянки волоських горіхів (60 г).
1/2 склянки родзинок (60 г).
2 яблука.
Сік 1/2 лимона.
Форма розміром 27 х 18 см з папером для випічки.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці при 170°C / 340°F 35-40 хвилин.
Дякую за перегляд і коментарі до моїх рецептів!
Приємного апетиту!
Рецепт 2:
180 г меду.
160 г вершкового масла.
Варіть на повільному вогні до отримання золотистого кольору.
Дати охолонути до кімнатної температури.
4 яйця.
60 г цукру.
Щіпка солі.
Збивати 6-7 хвилин до досягнення цієї консистенції.
250 г борошна.
Деко 40 x 30 см / 15,5 x 12 дюймів.
Випікайте при 180°C / 355°F 18-20 хвилин.
400 мл вершків.
60 г цукрової пудри.
250 г маскарпоне.
30 г какао-вершків.
Прибрати в морозилку на 1 годину.
Дякую за перегляд і коментарі до моїх рецептів!
Приємного апетиту!
Рецепт 3:
5 яблук.
500 г йогурту.
5 яєць.
120 г цукру.
90 г кукурудзяного крохмалю.
Форму діаметром 20 см вистелити папером для випічки.
Розтоплене масло.
2 яблука.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці при 180 C / 355 F протягом 70-75 хвилин.
Дайте охолонути до кімнатної температури, а потім поставте в холодильник на 1 годину.
Полуничне варення.
Немає коментарів:
Дописати коментар