пʼятниця, 7 квітня 2023 р.

ЯК ПОВЕРНУТИ БІЛИЗНУ ПОЖОВКЛОМУ ПЛАСТИКУ: ПРОСТА ХИТРІСТЬ

 З Інтернету: https://pixelinform.com/home/yak-povernuty-bilyznu-pozhovklomu-plastyku-prosta-hytrist/

Пластик є довговічним і дешевим матеріалом, тому його часто використовують для виготовлення підвіконь. Також у багатьох у будинках стоять пластикові вікна, які також можуть пожовтіти. Як виявилось, повернути білий колір неймовірно просто.

ПРО ЯКУ ХИТРІСТЬ ВАРТО ЗНАТИ ГОСПОДАРКАМ

Якщо ви шукаєте недорогий та результативний спосіб, то найкраще скористатися звичайним господарським милом. Тому необхідно взяти половину стандартного шматка та подрібнити його за допомогою терки. Потім відправляємо приготовлену стружку в миску, вводимо 200 мл гарячої води.

Після того, як засіб придбає однорідну текстуру, можна приступати до самої процедури. Спочатку очищаємо вікна та підвіконня від пилу та бруду за допомогою вологої губки. Можна додати трохи миючого засобу. Потім на найбільш забруднені та пожовклі ділянки наносимо приготований концентрат господарського мила.

Через півгодини змиваємо засіб та оцінюємо результат. При необхідності цю процедуру можна проводити кілька разів поспіль, оскільки ніякої шкоди пластику вона не приносить.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Красивый узор для джемпера

  Страна Мам → Красивый узор для джемпера Тэги: узор , спицами , схема Джемпер от бренда CONTE прямого силуэта связан комбинированным ажур...